Vores primære opgave som glarmester, er at montere nye ruder hos eksisterende og nye kunder. Vi monterer alle rude typer, herunder bl.a. standard ruder, termoruder, energiruder, armeret glas og støjdæmpende glas.

Skulle du have et specielt ønske vedrørende glasarbejde, er du naturligvis meget velkommen til at ringe til os eller komme forbi vores glasværksted, så vi kan få en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

 

Energivinduer

 

Trækker det fra vinduerne eller er varmeregningen for høj – så kan en udskiftning af de gamle vinduer med nye energivinduer være løsningen.
 
Rosenberg Madsen A/S er certificeret Energirudespecialist, hvilket er din garanti for den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder energirigtige vinduesløsninger.
 
 Læs mere på www.energivinduer.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak om, hvad vi ellers kan gøre for dig.

Indramninger

 

Har du en plakat, et maleri, et fotografi, et spejl eller andet som du ønsker at få rammet ind, kan vi som fagmand gøre dette efter dine ønsker.

Vi laver indramning i alle formater, størrelser og rammetyper til fornuftige priser.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller komme ind på vores værksted for en snak om, hvordan vi bedst kan løse din opgave.

Døgnvagt

 

Er uheldet ude og har du fået smadret en rude, tilbyder vi hurtig assistance døgnet rundt. Vi kommer og sætter nyt glas i - eller afdækker vinduet forsvarligt, hvis der efterfølgende skal fremskaffes en specialrude.


Vi bestiller gerne en ny rude til dig og monterer denne hurtigst muligt og oftest indenfor en uge.

 

Har du meldt skaden til dit forsikringsselskab og oplyst os om skadesnr. mv., sender vi faktura direkte til forsikringsselskabet, så er du helt fri for at skulle tage dig af papirarbejdet på din skade.

Spejle og faconglas

 

Vi leverer spejle og faconglas til både private kunder og virksomheder i vores lokalområde.

Alt udføres efter behov, ønsker og mål. Og kan vi ikke selv udføre den ønskede opgave, har vi altid mulighed for at henvende os til en række faste professionelle samarbejdspartnere, som vil kunne være os behjælpelige ved specialopgaver. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller komme ind på vores værksted for en snak om, hvordan vi bedst kan løse din opgave.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret om tilbud og div. nyheder.

Tilmeld dig nu
Powered by Søgaard & Co.