Energibesparelser præger overskrifterne i større og større grad og fylder stadig mere i bolig- og sommerhusejernes bevidsthed. Vi har stor erfaring på området og har 2 energivejledere, som kan være behjælpelige med rådgivning, eller en gennemgang af jeres bolig eller sommerhus. De private hjem står for mere end 30 % af energiforbruget i Danmark. Mange bygninger kan ved hjælp af forholdsvis små indgreb optimeres og derved reducere energiforbruget væsentligt.
 

Vi kan tilbyde termografering af både bygninger og installationer for at afsløre skjulte utætheder eller manglende isolering. Ved udarbejdelsen af en termografering udføres der altid en professionel rapport med billeddokumentation og løsningsforslag. Vi kommer gerne forbi og gennemgår opgaven sammen med kunden, uden at det forpligtiger til at vi skal udføre evt. mangler.

I forbindelse med uddannelsen til at håndtere termografikameraet, er der også lagt vægt på de øvrige redskaber til at kunne udføre et bygningseftersyn. Vi kan derfor tilbyde inspektion af lukkede bygningsdele med vores videoendoskop. Vi råder over flere forskellige instrumenter til konstatering af utilsigtede utætheder i form af træk eller temperaturforskelle.


Ring og hør nærmere om mulighederne med et bygningseftersyn.

Telefon 40 40 13 95 eller mail brm@rosenberg-madsen.dk.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret om tilbud og div. nyheder.

Tilmeld dig nu
Powered by Søgaard & Co.