Energibesparelser præger overskrifterne i større og større grad og fylder stadig mere i bolig- og sommerhusejernes bevidsthed. Derfor har vi gennem de seneste år lagt stor vægt på området og har i dag 2 energivejledere, som kan være behjælpelige med rådgivning eller med en gennemgang af jeres bolig eller sommerhus. I dag står de private hjem for mere end 30 % af energiforbruget i Danmark. Mange bygninger kan ved hjælpe af forholdsvis små indgreb optimeres og derved reducere energiforbruget væsentlig.
 

Vi kan tilbyde termografering af både bygninger og installationer, for at afsløre skjulte utætheder eller manglende isolering. Ved udarbejdelsen af en termografering, udføres der altid en professionel rapport, med billeddokumentation og løsningsforslag til problemet. Vi kommer gerne forbi og gennemgår opgaven sammen med kunden, uden at det forpligtiger til at vi skal udføre evt. mangler.

I forbindelse med uddannelsen til at håndtere termografikameraet, er der også lagt vægt på de øvrige redskaber til at kunne udføre et bygningseftersyn. Vi kan derfor tilbyde inspektion af lukkede bygningsdele, med vores videoendoskop. Her ud over råder vi over flere forskellige instrumenter til konstatering af utilsigtet utætheder, i form af træk, samt temperaturforskelle.


Ring og hør nærmere om mulighederne med et bygningseftersyn.

Telefon 40 40 13 95 eller mail brm@rosenberg-madsen.dk.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret om tilbud og div. nyheder.

Powered by Søgaard & Co.