Låse som bruges dagligt, bør skiftes mindst hvert 10. år da slid vil være medvirkende til at låsen nemmere kan brydes op.
 
Vi anbefaler at udskifte gamle femstiftede låse, som er kendetegnet ved runde nøglehoveder, ud med et  Ruko låsesystem med højere sikkerhed og som har fx 6 eller 11 stifter og er godkendt i højeste sikkerhedskategori og derfor anses for at være sikker ved gennembrydning og oplukningsforsøg.

Vi kommer gerne på besøg hos dig for at efterse om dine låse opfylder forsikringsselskabernes minimumskrav, rådgiver i hvilket låsesystem der passer netop til dit behov og udregner et uforpligtende tilbud på eventuelle forbedringer af din låsesikkerhed.

Er du så uheldig at have haft besøg af uvedkommende i dit hjem eller på din virksomhed, er situationen ofte, at enten er din lås brudt op og / eller dør- eller vindueskarme er ødelagt og du står med et akut behov for at få skiftet lås og / eller at få repareret dør- eller vindueskarme.
 
Med vores ekspertise indenfor både snedker og låsearbejde, kan vi udbedre en indbrudsskade til fulde og vi sørger for, med meget kort varsel, at sikre din bolig og efterfølgende reparere, hvad der måtte være ødelagt.
 
Vi vil efterfølgende ud fra vores mangeårige ekspertise kunne rådgive dig omkring, hvordan din bolig eller virksomhed sikres bedst i fremtiden.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret om tilbud og div. nyheder.

Tilmeld dig nu
Powered by Søgaard & Co.