Tømrerfirmaet Rosenberg Madsen A/S blev grundlagt af snedkermester Per Rosenberg Madsen i 1965 og har gennem de mere end 50 år firmaet har eksisteret, udviklet sig til et velrenommeret og alsidigt byggefirma. Michael Rosenberg Madsen overtog firmaet i 1988 og omdannede det til et aktieselskab. Ved generationsskiftet beskæftigede firmaet én svend – i dag er der ca. 20 ansatte, som varetager firmaets mange forskellige aktiviteter. I administrationen er der foruden Bente Rosenberg Madsen ansat en bogholder og en kontorassistent.
 
Rosenberg Madsen A/S har mange arbejder i Lemvigområdet men dækker et større område fra Thisted i nord, ind over Skive og Herning mod øst og ned til Ringkøbing mod syd. Der lægges stor vægt på at servicere private kunder og her-og-nu opgaver som f.eks. udskiftning af vinduer mv. Firmaet varetager naturligvis også store byggeprojekter for private, større virksomheder og institutioner.
 
Firmaet varetager alle typer tømrer- og snedkeropgaver, alt indenfor montage, salg og specialfremstilling af døre og vinduer,  byggeopgaver, herunder nybygning, omforandring og renovering, afslibning, behandling og montage af gulve, udlejning af materiel, lifte, mv. Hovedsædet i Lemvig har eget glas- og rammeværksted samt låse- og nøgleservice, ligesom der også her er indrettet et show-room med udstilling af døre, vinduer, gulve, tagbelægninger, lofte mv., som giver vore kunder rig mulighed for at komme ind og se og ikke mindst røre de enkelte artikler inden der tages endelig beslutning om et evt. køb.
 
Kort sagt – her klares alt og byggeløsninger af enhver art udføres - intet er for stort eller for småt og de tildelte opgaver udføres efter kundernes ønsker og altid med velvillig rådgivning og vejledning. Vi bistår i alle byggeriets faser og sørger for, at bygherren får den ønskede løsning afleveret til aftalt tid og pris.
 
Som medlem af BYG Garantiordning kan vi garantere vores kunder kvalitet og sikkerhed for godt håndværk, ligesom mester udfører nøje kontrol af arbejdets udførelse både undervejs i byggeriet og ved aflevering.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret om tilbud og div. nyheder.

Tilmeld dig nu
Powered by Søgaard & Co.