Din lokale håndværker i ferielandet

 

Langs den skønne jyske vestkyst og ikke mindst i området omkring Lemvig, Thyborøn, Harboøre mfl., ligger der mange fritids-/sommerhuse.

 

En stor del af ejerne af disse huse kommer fra andre dele af landet og har derfor naturligvis ikke nogen fast kontakt til bl.a. de lokale håndværkere i området og det kan medføre mange besværligheder, når der er behov for akut hjælp til reparationer eller udbedringer på eller i huset.
 
         

Den barske natur på vores breddegrad er uundgåeligt en stor medvirkende faktor til, at der vil ske skader på vore huse fx i forbindelse med storme og ved daglig påvirkninger fra blæsten og havet. Ligesom en intensiv udlejning af et sommerhus naturligvis også vil sætte sit præg på et hus mht. nedslidning og skader.

Vores mangeårige erfaring med både nybygning, ombygning, reparationer og almindelig vedligeholdelse på fritids- og sommerhuse og vores beliggenhed næsten midt i det før omtalte område, gør Rosenberg Madsen A/S til din lokale håndværker i ferielandet og dermed den helt idelle samarbejdspartner, når problemerne med fritids- eller sommerhuset opstår og skal løses omgående.

Vi varetager alle typer snedker-, tømrer-, glarmester- og låseopgaver, ligesom vi også har lang række samarbejds-

partnere og underleverandører som vi gerne henviser til.

 

Vi kommer gerne ud og besigtigere dit hus og det evt. opståede problem og laver en aftale med dig mens du er på adressen, men du kan også altid ringe til os for en aftale om, at vi afhenter nøglen til huset hos dit udlejningsbureau og selv besigtigere huset / skaden. Har du fx ikke selv mulighed for at få tjekket dit hus for evt. ”vinterskader” inden udlejningssæsonen, kan du altid ringe til os, så vil vi foretage en udvendig og indvendig besigtigelse af huset.

Du kan også bede dit udlejningsbureau om, at kontakte os, hvis der under gæsters ophold sker skader eller opstår problemer som skal udbedres nu og her. Uanset hvilken aftale du måtte lave om eventuelle reparationer eller andet, vil vi efter en besigtigelse altid efterfølgende udarbejde et tilbud og kontakte dig eller evt. udlejningsbureauet for en nærmere aftale.

Hos Rosenberg Madsen A/S har vi erfaringen, håndværkerne, værktøjet og materialerne til at varetage de reparationer mv. du lige står og skal have lavet på dit sommerhus. Så du kan altid trygt ringe på tel.: 97 82 13 95, hvis skaden er sket eller hvis du tænker på fx udskiftning af døre og vinduer, tilbygning, nybygning, omlægning og behandling af gulve osv. osv.


 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret om tilbud og div. nyheder.

Tilmeld dig nu
Powered by Søgaard & Co.